Vacature: Marketing- en Communicatie Strateeg

Ben jij toe aan een volgende stap in je Marketing/Communicatie carrière? Weet jij als geen ander wat er voor nodig is om verbindingen te leggen tussen afdelingen? En zet jij graag net dat stapje extra om je doelen te bereiken?
Dan is dit jouw kans om een unieke bijdrage te leveren aan een groeiende en ambitieuze organisatie!

Als Marketing- en Communicatie Strateeg draag jij bij aan de ontwikkeling en implementatie van het marketing- en communicatiebeleid binnen Mueller. Je vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken bij operationele werkzaamheden. Zo weet je de juiste content te creëren voor de online kanalen van Mueller en heb jij ervaring met grafische vormgeving.

Wie zoeken wij?
Aan de ene kant ben jij die strategische partner die gevraagd en ongevraagd communicatie advies geeft, aan de andere kant heb jij een coördinerende en meewerkende rol. Jij bent de spil tussen de afdelingen van de organisatie, je werkt intensief samen en zorgt ook dat er verbinding tussen alle afdelingen onderling wordt gelegd. 

In het voorjaar van 2018 zijn de drie Nederlandse vestigingen van Mueller samengevoegd tot één gloednieuwe locatie in Groenlo. Jij levert een actieve bijdrage aan het cultuurvormingstraject binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met de Marketing- en Communicatie medewerker en de afdeling Marketing in Springfield, USA. Samen met hen zet jij de afdeling Marketing & Communicatie verder op de kaart binnen de organisatie.

Wat krijg jij ervoor terug?
Mueller kenmerkt zich als een dynamische, internationaal opererende organisatie met een nuchtere en open sfeer. Pluspunt is ook dat je gaat werken bij een organisatie die een bijdrage levert aan een goede én gezonde voedselvoorziening op de wereldmarkt. Bij Mueller telt dus ook het maatschappelijke belang.

Jij krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid. Er is ook zeker ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt uitgedaagd tot ontplooiing, creativiteit en ondernemerschap. Voor Mueller is het belangrijk dat jij op je plek zit binnen het bedrijf!
 

Enthousiast?

De sollicitatieprocedure verloopt via Eqib en dus niet via Mueller. Ga naar deze pagina voor de volledige functieomschrijving en om te solliciteren. Misschien tot snel!
 

Contact

Mueller
Noordgang 14
7141 JP Groenlo
Tel. algemeen: 088-683 0000
Tel. Servicedesk: 088-683 0010
E: info@paulmueller.com