• vervolg_stnd
  Meer info? Mail ons!  
  • Producent van melkkoelsystemen, kelderbiertanks en procestanks
  • Expert in warmtewisseling en opslag van vloeistoffen
  • Ontwerp, productie, installatie en onderhoud
  • Actief in meer dan 50 landen
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • RVS-specialist

Nieuwbouw & verhuizing

Op 22 maart 2017 werd de overeenkomst getekend voor de realisatie van onze nieuwe bedrijfshuisvesting. Op 22 mei werd gestart met de bouw, begin maart werd het opgeleverd en 9 april jl. hadden we onze eerste werkdag op onze nieuwe werkplek in Groenlo. 

Oftewel, we zijn verhuisd! Van vier locaties in Nederland zijn we naar één gegaan, waar we nu alles - Productie, Service, Revisie en Verkoop - onder één dak hebben. Met deze pagina informeren we u graag over verhuizing en geven we antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Foto's van het bouwproces

1. Waarom verhuizen?

Door een samenloop van omstandigheden ontstond de mogelijkheid om de verschillende Muellervestigingen in Nederland samen te voegen tot één centrale locatie in Groenlo. Deze samenvoeging zorgt voor een betere onderlinge samenwerking en synergy. Alles op één plek maakt ons nog slagvaardiger en stelt ons in staat om onze klanten nóg beter te bedienen. Spannende, maar mooie ontwikkelingen waar we trots op zijn! 

2. Waar verhuizen we naartoe?

De locatie waar de nieuwbouw gerealiseerd is, is Regionaal Bedrijvenpark Laarberg in Groenlo.

3. Wat wordt er precies gebouwd?

Op de nieuwe locatie is een productiehal van 18.000 m² en kantoorruimte van 2.500m² gerealiseerd. Habeon Architecten maakte het ontwerp van de nieuwe bedrijfshuisvesting en de turnkey realisatie is in handen van bouwbedrijf Heembouw

Artist impression (Bron: Habeon Architecten)
Artist impression (Bron: Habeon Architecten)

4. Meer weten?

Indien u meer wilt weten over de nieuwbouw kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan ook: 088-683 0000 (u kunt vragen naar Johan Mulder).

Contact

Mueller
Noordgang 14
7141 JP Groenlo
Tel. algemeen: 088-683 0000
Tel. Servicedesk: 088-683 0010
E: info@paulmueller.com