• vervolg_stnd
  Meer info? Mail ons!  
  • Producent van melkkoelsystemen, kelderbiertanks en procestanks
  • Expert in warmtewisseling en opslag van vloeistoffen
  • Ontwerp, productie, installatie en onderhoud
  • Actief in meer dan 50 landen
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • RVS-specialist

Spillnord & Mueller tekenen distributieovereenkomst

Gepubliceerd op 11 september 2018


Spillnord - de dienstverlener in de Horeca-en brouwerij industrie in Italië - en Mueller - actief in de zuivelsector, bierbrouw- en procesindustrie -  hebben een distributieovereenkomst getekend. Hiermee versterkt Mueller haar positie in de Europese markt.

Spillnord Tank Service bedient de gehele horeca en biermarkt in Italië.  
Deze expertise en de landelijke dekking versterkt de Europese positie van Mueller. “Na de  jaren die we al hebben samengewerkt is het formaliseren van onze samenwerking een vanzelfsprekende stap, aldus Sander Huisman (Serving Beer manager van Mueller).
In de jaren die wij al samengewerkt hebben merk je dat Spillnord een bedrijf is dat ervoor gaat. Kwaliteit, betrouwbaarheid en de vooruitstrevendheid is precies wat wij zoeken in onze partners”.

Mueller heeft onlangs haar kantoren en fabriek van vier verschillende locaties verhuisd naar één nieuwe state-of-the-art faciliteit in Groenlo. Deze nieuwe fabriek zorgt voor een hogere productiecapaciteit. Naast de serving biertanks is Mueller wereldwijd actief in de zuivelsector, bierbrouw- en procesindustrie en specialist in koelen en warmtewisseling.

De verhuizing van Mueller biedt ons meer kansen, aldus Massimo Fogliani (Spillnord). “De biermarkt is een groeiende markt waardoor de vraag naar kwaliteitsproducten sterk groeit. Dankzij de samenwerking met Mueller kunnen we aan deze vraag voldoen”.

Spillnord en Mueller

« naar het archief

Contact

Mueller
Noordgang 14
7141 JP Groenlo
Tel. algemeen: 088-683 0000
Tel. Servicedesk: 088-683 0010
E: info@paulmueller.com